Zo doodnormaal ziet de vrouw van actieheld Keanu Reeves eruit

Zo doodnormaal ziet de vrouw van actieheld Keanu Reeves eruit

Zij is een bekende beeldende kunstenares

Keanu Reeves is zo gesloten als een oester, als het gaat om zijn privé-leven. Maar laatst liet de ster bij de promotie van John Wick 4 weten, dat hij erg gelukkig wordt van zijn liefje. Dit artikel van Filmtotaal staat hier.

Op Instagram deelt enews onderstaande foto van Keanu Reeves met zijn partner Alexandra Grant. De vrouw van de actieheld ziet er doodnormaal uit. Alexandra heeft een lieve, wijze blik en een leuke 'look'. Naast een, uiteraard, knappe man. Ze heeft niets van die 'Hollywood-air' die andere dames hebben.

Bekend beeldende kunstenares
En dat terwijl Alexandra Grant binnen de kunstwereld een bekende beeldende kunstenares is. Zij schrijft boeken en speelt met woorden in haar schilderijen en beelden. Haar werk is te zien in verschillende exposities wereldwijd, want zij heeft een indrukwekkende collectie kunst vervaardigd.

Keanu en Alexandra kennen elkaar al meer dan 10 jaar. Pas de laatste jaren zijn zij een stelletje en verschijnen zij soms samen op een red carpet of een première.

Samen creatief zijn
Destijds besloten zij samen een boek uit te geven. Dit boek heet Ode to Happiness en bevat kunst van Alexandra en tekst van Keanu. Daarna volgde het boek Shadows, waarin zij de bewegingen van Keanu vastlegde. Intussen hebben zij samen ook een uitgeverij opgericht.

Meer over Alexandra staat hier bij People.



NieuwsFilm

meest populair