Dit is de 22 jaar jongere vriendin van Charles Dance (Game of Thrones)

Dit is de 22 jaar jongere vriendin van Charles Dance (Game of Thrones)

Voor haar blijft hij behoorlijk fit!

Er worden wel regelmatig grapjes gemaakt over Leonardo DiCaprio. De met een Oscar bekroonde acteur heeft alleen maar relaties met bloedmooie vrouwen die véél jonger zijn. Hij is echter niet de enige Hollywood-acteur die 'hieraan doet'.

Er zijn namelijk heel wat andere grote namen die ook veel jongere vriendinnen of vrouwen hebben. Hier hoort ook Charles Dance bij. De acteur, voornamelijk bekend van zijn rol als Tywin Lannister in de populaire HBO-serie Game of Thrones, heeft namelijk een relatie met een 22 jaar jongere vrouw.

Relatie
Dance (die de nieuwe James Bond had kunnen worden) is vandaag de dag 76 jaar, was betekent dat zijn vriendin, de Italiaanse Alessandra Masi, dus 54 is. De twee leerden elkaar kennen op de set van The Book of Vision in 2018 (Dance was toen dus 71 en Masi 49).

Dance was maar liefst 34 jaar getrouwd met Joanna Haythorn, maar in 2004 besloten ze uit elkaar te gaan. Toch vond hij opnieuw de liefde. Hij heeft dan ook alleen maar goede woorden over voor zijn nieuwe vriendin: "Ik prijs mezelf extreem gelukkig. Het beste moment van deze film is toen ik haar tegen het lijf liep".

Lichaam
Voor zijn vriendin wil hij zijn uiterste best doen. De acteur is dan ook nog behoorlijk gespierd en brengt nog de nodige uurtjes door in de sportzaal. Dat valt wel te zien op een foto, waarin het paar de zee komt uitgelopen. Dance is behoorlijk stevig maar ook Masi mag er zijn!

Interesse in het kiekje? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair