Kim-Lian van der Meij wordt flink onder handen genomen op Insta-foto's

Kim-Lian van der Meij wordt flink onder handen genomen op Insta-foto's

Werken maar tegelijkertijd relaxen.

De nodige beroemdheden posten wel vaker foto's en filmpjes op sociale media. Ook heel wat BN'ers doen hier aan mee, net zoals Kim-Lian van der Meij. Zij deelt nu weer eens twee aparte kiekjes op haar Instagram-account.

Kim-Lian zit niet stil. Zo is ze actief als zangeres, actrice, presentatrice, stemactrice, musicalster én danseres. Ze heeft dus meer dan genoeg te doen, maar je moet ook wel een beetje kunnen relaxen, zelfs al heb je een drukke agenda.

Massage
Kim-Lian, o.a. bekend van de serie Fashion Planet en de film Hartenstrijd, neemt dus ook wel tijd voor zichzelf en hoe beter tot rust te komen dan je even volledig te laten vertroetelen met een rustgevende massage en waar je nog wel voor betaald krijgt? Zo te zien kan zij er wel van genieten.

Zo schijft ze: "Je zou het niet zeggen misschien... maar ik ben hier aan het werk! "Work smarter not harder"". Het is inderdaad 'werk', want Kim-Lian werd onder handen genomen voor een nieuwe programma van NPO, genaamd Zin in Morgen. Dit zal over niet al te lang te zien zijn.

Kiekjes
Tot die tijd zullen we het moeten doen met de plaatjes die Kim-Lian deelde op Instagram. Interesse in de foto's? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair