Spiderman heeft een drankprobleem

Tobey Maguire, de ster uit onder andere Spiderman, lijkt op het eerste gezicht een rustige jongen, maar onder dit kalme uiterlijk schuilt een geheim. Hij is lid van Alcoholics Anonymous, een vereniging voor alcoholverslaafden.

De 28 jaar oude vegetariër is een van de weinige jonge acteurs, die nauwelijks in verband wordt gebracht met typische Hollywood-excessen. Maguire heeft echter toegegeven dat het niet altijd koek en ei is geweest. Zijn drankprobleem liep op gegeven moment zo uit de hand, dat de producers hem niet meer wilden hebben voor het vervolg op Spiderman.

Maguire heeft nu de hulp ingeroepen van de A.A. maar pech blijft hem achtervolgen. Vanwege zware fysieke inspanningen die hij moest leveren voor zijn laatste twee films ondervindt hij last van zijn rug. Het is nog onduidelijk of Tobey de rol van Spiderman weer aankan.

Het vervolg van Spiderman staat gepland voor het einde van dit jaar. Mocht Maguire eventueel niet in staat zijn om de rol te vervullen, dan zal hij naar alle waarschijnlijkheid worden vervangen door Jake Gyllenhaal, die in het dagelijkse leven de vriend is van Spiderman's medespeelster Kirsten Dunst.



NieuwsFilm

meest populair