Megarijke topregisseur rijdt gewoon rond in een tweedehands barrel

Megarijke topregisseur rijdt gewoon rond in een tweedehands barrel

Een kast van een huis maar wel een oude bak.

De naam Tyler Perry komt je misschien wel bekend voor. Gek is dit niet. Hij heeft heel wat bekende scripts geschreven en werkt veel als acteur en regisseur. Hij is dan ook steenrijk, maar dat valt niet aan zijn auto te zien...

De 53-jarige Perry, o.a. bekend van Gone Girl, heeft maar liefst een netwaarde van 1 miljard dollar. Meer dan genoeg geld dus, maar hij geniet nog steeds van zijn oude Geo Metro. Dat laat hij duidelijk op Instagram zien.

Oude bak
Zo schrijft Terry: "Af en toe kruip ik nog wel eens achter het stuur van mijn Geo Metro (toen ik dakloos was was dit zelfs mijn huis). Als ik terugkijk ben ik zo dankbaar dat ik zo ver ben gekomen. Ik kan niet niet tevreden zijn".

"Als je zelf nog in een situatie verkeerd waarin je niet wil zitten en nog vecht voor een betere toekomst, geef dan niet op... Het is het allemaal dubbel en dwars waard wanneer je het haalt". Zie hieronder het originele bericht van Perry, met zijn oude wagen.



Mooi(?)
Dit is natuurlijk een mooi bericht en Perry bedoelt het goed, maar sommige mensen kaarten ook aan dat hij nu een van de rijkste mannen in Hollywood is en dit ook laat zien. Zo laat hij momenteel 'een stulpje' bouwen.

De prijs hiervan? Maar liefst 100 miljoen dollar, maar daarvoor krijg je ook een paleis. Meer daarover lees je hier.

NieuwsFilm

meest populair