Keanu Reeves snapt niet waarom hij een internetsensatie is

Keanu Reeves snapt niet waarom hij een internetsensatie is

John Wick is geen superheld en hij doet gewoon zijn best

Keanu Reeves is de grote lieveling online. Hij begrijpt het niet echt, maar accepteert dat hij tot 'internet's boyfriend' is gebombardeerd.

Vorige week bleek opnieuw bij een interview met ET Canada hoe zeldzaam deze ster is. De van oorsprong Canadese acteur uit John Wick 4 slaat meteen het compliment af, dat hij 'Canadian royalty' is. Dat vindt hij teveel eer.

Internet's boyfriend
Ook is hij 'internet's boyfriend', vanwege zijn vriendelijke en gulle aard. Werkelijk niemand zegt iets gemeens over hem. Keanu weet niet echt wat hij hierop moet zeggen. Hij vindt het aardig, maar snapt de hype rond zijn persoontje niet.

Hij antwoordt: "Ik weet niet waarom men dat vindt. Ik doe gewoon mijn best en hoop dat mensen mij leuk vinden."

Geniet van samenwerken
In zijn nieuwe film, doet hij wel veel van de actie. Maar als er een stunt is, zoals een aanrijding, dan neemt de stuntman het over. Ook hier geeft de acteur de credits aan het stuntteam.

Hij legt uit dat er geen waanzinnige stunts in zitten: "John Wick is geen superheld. Hij heeft liever lief, dan dat hij vecht."

Ieders internetvriendje
Daarnaast benoemt hij haast de hele cast, die de film zo goed maakt. Hij geniet van de samenwerking en is blij dat mensen die hij graag mag mee werken aan deze film. Hij legt uit: "Elke dag is een cadeautje op de set van John Wick."

Het is overduidelijk waarom hij ieders internetvriendje is. De beste man is bescheiden en integer. En een blik op alle lieve commentaar hieronder in de veelbesproken YouTube-video van ET Canada zegt genoeg: De man heeft klasse, en is een 'Canadian royal'.



NieuwsFilm

meest populair