Ana de Armas mooier dan ooit in prachtig jurkje op foto's op Instagram

Ana de Armas mooier dan ooit in prachtig jurkje op foto's op Instagram

Elke keer als je denkt dat het niet beter kan verrast de actrice ons weer.

De Cubaanse actrice Ana de Armas speelt in behoorlijk wat films, maar dat is niet het enige waar ze goed in is. De Armas werkt ook vaker als model, en als we naar haar laatste Instagram-kiekjes kijken, is ook wel goed te begrijpen waarom.

De 34-jarige schoonheid post wel vaker filmpjes en foto's op sociale media. Erg gek is dit niet, aangezien de actrice meer en meer aandacht krijgt en hard op weg is naar de 10 miljoen volgers. Ze deelt dan ook wel vaker plaatjes en nu is het weer raak.

Kiekjes
De Armas is de laatste jaren een van de grote gezichten geworden in Hollywood. Zo wist ze hoge ogen te gooien in Knives Out, Blade Runner 2049 en No Time To Die, om er maar een paar op te noemen. Wanneer de actrice eens even niet acteert zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten.

Niet alleen deelde de actrice twee dagen geleden meerdere prachtige plaatjes van haar jurk die ze droeg tijdens de Oscars (deze zijn hier te zien), nu trakteert ze haar volgers opnieuw op de nodige beeldschone foto's.

Foto's
Het gaat hier opnieuw om een lange jurk, die misschien nog wel mooier is dan haar Oscar-outfit. Hoe dan ook, de Armas laat wederom zien waarom zij een van de knapste actrices in Hollywood wordt genoemd.

Interesse in de foto's van de mooie Ana de Armas? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair