Bijtende Nicole Kidman is ook erg handtastelijk bij haar 'date' tijdens de Oscaruitreiking

Bijtende Nicole Kidman is ook erg handtastelijk bij haar 'date' tijdens de Oscaruitreiking

Kennelijk begon hun 'date night' al vroeg.

Nicole Kidman en Keith Urban maakten wel een heel leuk feestje van de Oscar-uitreiking. Ze konden al bij het fotomoment niet van elkaar afblijven. Kennelijk begon hun date night al vroeg.

En dat leverde eigenlijk best lieve plaatjes op, zoals in het artikel hier bij People te zien is. Waar de stelletjes vaak braaf naast elkaar poseren, pakte Nicole het gezicht van haar man beet en drukte een kus op zijn lippen. De zoen werd liefdevol beantwoord.

Glunderend naast elkaar
De zanger oogde knap en gelukkig in een zwart kostuum naast zijn vrouw. De actrice uit The Northman droeg een prachtige zwarte jurk met een lange split tot aan haar heupen. De japon was afgewerkt met een paar grote rozen. Zij plaatste foto's van haar creatie in onderstaand Instagram-bericht.

Ook bij de uitreiking glunderden zij naast elkaar en hielden zij regelmatig elkaars handen vast - en zaten zij naast elkaar. Ze lagen in een deuk, toen Jimmy Kimmel grapte over de bioscoopreclame die Nicole Kidman opnam. In die reclame motiveert zij bioscoopgangers naar de bioscoop te gaan, maar die bezoekers zitten er feitelijk al.



NieuwsFilm

meest populair