Salma Hayek steelt de show in rood jurkje en ze is behoorlijk hongerig

Salma Hayek steelt de show in rood jurkje en ze is behoorlijk hongerig

Een lange dag vol voorbereiding en netwerken maakt hongerig

Salma Hayek zag er boven verwachting goed uit bij de Oscars met haar knappe dochter aan haar zijde. De stemactrice uit Puss in Boots droeg een jurk met pailletten die ontzettend goed bij haar huid en silhouette paste.

Op haar Instagram plaatst zij een video van haar en haar dochter. Beiden zien er prachtig uit in het filmpje hieronder.



Lekker realistisch
Hoe realistisch is dan haar post van haar leven na de Oscars. Ze plaatst een video op haar Instagram, die laat zien dat er weinig glamour overblijft als je honger hebt na een lange show.

De nuchtere ster schrijft erbij: "Ik wil best vasthouden aan de glamour, maar eerst het allerbelangrijkste."

Peperdure jurk
In het filmpje staat zij in een keuken met haar peperdure jurk opengeritst. Haar blote rug duidelijk zichtbaar. Ze draait zich om en blijkt een broodje gehaast naar binnen te werken.

Het filmpje staat hieronder. Iemand achter de camera zegt droog: "De verwachting versus de realiteit."



Enorm event
Een Oscar-uitreiking is namelijk een enorm event. Elke genodigde is veel tijd kwijt met de voorbereiding. Naast de kleding, make-up en de speech is het ook netwerken en interviews doen. Dan schiet eten er goed bij in.

Haar goede vriend en collega Antonio Banderas plaatst lachende emojis, terwijl een ander zegt dat ook die rug waanzinnig aantrekkelijk is. Hier is de realiteit boven verwachting. Meer staat in het artikel hier bij People.

NieuwsFilm

meest populair