Emily Ratajkowski trekt alle aandacht in oogverblindend jurkje op Instagram

Emily Ratajkowski trekt alle aandacht in oogverblindend jurkje op Instagram

Veel likes, maar toch ook wat kritiek.

Zowat alle grote Hollywoodsterren wonen de Oscars bij. Emily Ratajkowski hoort hier ook bij en vanwege haar jurk bleef zij niet onopgemerkt.

Ratajkowski, o.a. bekend van Gone Girl, maar voornamelijk actief als model, deelt wel vaker pikante foto's op haar Instagram-pagina. Ook zelfs tijdens het prestigieuze filmevenement droeg de 31-jarige schoonheid een jurk die maar weinig aan de verbeelding overlaat.

Kiekjes
Zij deelde hier meerdere foto's van op haar Instagram, iets dat ze wel vaker doet. Zo heeft ze bijna 30 miljoen volgers, die ze regelmatig trakteert op (spannende) kiekjes.

Ondanks het feit dat Ratajkowski binnen meerdere uren al honderdduizenden likes had gekregen, is niet iedereen onder de indruk.

Reacties
Het geliefde model heeft al eerder laten weten dat ze niet meer zo veel geseksualiseerd wil worden. Er staan dan ook veel reacties tussen dat Ratajkowski dan eerst eens moet stoppen met zich letterlijk en figuurlijk zo 'bloot te geven'. Anderen nemen het weer voor haar op en vinden dat ze er weer eens geweldig uitziet.

Oordeel zelf maar, met de kiekjes die hier en hier te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair