Zo rijk is Ana de Armas uit 'No Time to Die' en 'Blonde'

Zo rijk is Ana de Armas uit 'No Time to Die' en 'Blonde'

De ster acteerde in Cuba en Spanje en veroverde daarna Amerika

Ana de Armas is een Cubaanse actrice die in Cuba, Spanje en de Verenigde Staten films maakt. In Nederland is zij misschien wel het meest bekend door de James Bond-film No Time to Die.

De 34-jarige ster acteert al zo'n 20 jaar. Zij heeft een geschatte nettowaarde van 6 miljoen Amerikaanse dollars. Zij is dus best wel rijk. De verwachting is dat haar vermogen zal groeien door de groeiende aandacht die zij trekt met haar films.

Hoe het begon
Ana de Armas is geboren in 1988 in Havana, Cuba. Als 14-jarige startte zij bij een theater in Havana en was zij te zien in Cubaanse films, zoals Una Rosa de Francia. Op haar 18de verhuisde zij naar Spanje om haar netwerk uit te breiden. Daar speelde zij jaren in verschillende series en films.

De Spaanse filmindustrie droogde voor haar wat op, dus verhuisde zij in 2014 naar de Verenigde Staten. In Los Angeles startte zij voor haar gevoel opnieuw aan een filmcarrière, want ze moest onderaan beginnen. Ze leerde beter Engels praten en leerde haar teksten fonetisch uit te spreken.

Meer vermogen volgt
In 2015 verscheen zij tegenover Keanu Reeves in haar eerste Hollywood-film Knock Knock. Meer films volgen, zoals Exposed en War Dogs, waarna zij een Oscar-nominatie krijgt voor haar bijrol in Blade Runner 2049. Dit betekent haar definitieve doorbraak in Amerika.

Ana de Armas valt op met haar rollen in Knives Out, No Time to Die, Deep Water, The Gray Man en Blonde. Meer over haar vermogen staat hier bij Celebrity Networth. De YouTube-video hieronder toont een recent interview bij The Tonight Show starring Jimmy Fallon.



NieuwsFilm

meest populair