Dit is de prachtige 11 jaar jongere vrouw van 'Avatar'-acteur Sam Worthington

Dit is de prachtige 11 jaar jongere vrouw van 'Avatar'-acteur Sam Worthington

Het is wel te begrijpen waarom ze zoveel volgers heeft!

Er komen op FilmTotaal wel vaker artikelen langs over acteurs die een veel jongere vriendin of vrouw hebben. Sam Worthington hoort hier ook enigszins bij.

De acteur, voornamelijk bekend van de Avatar-films, waarin hij de hoofdrol speelt, is namelijk getrouwd met de prachtige Lara Worthington. In 2013 liet de acteur weten dat hij aan het daten geslagen was. Een jaar later trouwden ze.

Leeftijdsverschil
De acteur is vandaag de dag 46 jaar oud, terwijl Lara 35 is. Een verschil van 'maar' 11 jaar, dus lang niet zo veel als Leonardo DiCaprio met al zijn vriendinnen. De Worthingtons zijn dus al een tijdje samen en hebben ook drie zonen: Rocket, Racer en River.

Voor haar huwelijk met Sam was Lara echter al een beroemdheid. Ze is namelijk al jarenlang een geliefd model. Zo heeft ze al samengewerkt met menig topmerk en was ze ook te zien in bekende shows zoals o.a. The Celebrity Apprentice Australia en Australia's Next Top Model.

Instagram
Sam Worthington heeft misschien dan wel geen Instagram, maar zijn vrouw wel. Zij post regelmatig foto's en filmpjes, maar dat is ook wel te begrijpen. Ze heeft dan ook maar liefst meer dan 1 miljoen volgers, die ze regelmatig trakteert op mooie kiekjes.

Eerlijk is eerlijk, ze ziet er ook geweldig uit. Interesse in enkele plaatjes van de bloedmooie vrouw van Sam Worthington? Klik dan hier en hier!

NieuwsFilm

meest populair