Actrice Hayden Panettiere was bang dat ze niet in 'Scream 6' kon acteren

Actrice Hayden Panettiere was bang dat ze niet in 'Scream 6' kon acteren

De actrice was nerveus om terug te keren.

Scream VI bevat niet alleen de terugkeer van de personages uit Scream (2022) en Courtney Cox als Gale Weathers, maar ook Hayden Panettiere als Kirby Reed uit Scream 4. De actrice vertelt nu over haar terugkeren naar acteren na vier jaar pauze.

Nerveus
In gesprek met Entertainment Weekly liet Panettiere zich uit over haar eerste rol in vier jaar:

"Het was ontmoedigend, eerlijk gezegd. Ik maakte me een beetje zorgen. Ik was bang dat ik niet meer kon acteren. Ik bedoel, ik heb vier jaar vrij genomen. Ik moest mezelf eraan herinneren wat ik kon doen en ervoor zorgen dat ik het nog steeds kon doen."

Familie
Panettiere acteerde voor het laatst in de serie Nashville. Ze was zes jaar te zien in een hoofdrol in deze serie. Toen Nashville in 2018 eindigde, besloot Panettiere haar acteercarrière te pauzeren, tot nu.

"Maar ik wist dat ik de juiste beslissing had genomen. Dit was de beste, de beste eerste film terug waar ik van had kunnen dromen. Het was alsof ik thuiskwam. Ik was 21 toen ik Scream 4 deed, en Wes Craven, de hele cast, de hele crew, het was zo'n familie."

"Ik hoopte hier hetzelfde te vinden, en dat heb ik zeker gedaan. Matt [Bettinelli-Olpin] en Tyler [Gillett] en de hele cast. Ik bedoel, gewoon ongelooflijke mensen."

Nu te zien
Scream VI zie je nu in de bioscoop. Twijfel je nog? Bekijk dan hieronder nog eens de trailer.



NieuwsFilm

meest populair