Katja Schuurman laat lichaam onderlopen met melk op Insta-foto

Katja Schuurman laat lichaam onderlopen met melk op Insta-foto

De Nederlandse actrice vraagt weer alle aandacht

De Nederlandse actrice Katja Schuurman mag zich rekenen tot de bekendsten van het land. Ze vraagt regelmatig de aandacht. Soms gewoon voor de lol (denk aan de tepelfoto), soms voor de centjes en soms ook voor een goed doel.

Dit jaar zien we de in Utrecht geboren brunette in ieder geval in de komedie Oei, ik groei! met ook Sallie Harmsen en Yolanthe Cabau. Op Instagram heeft Katja nu een opvallende foto geplaatst en neemt ze het op voor de melkkoeien in het land.

Koemelk
"Ik dronk sowieso nooit koemelk, doe opgeklopte kokosroom bij mijn espresso, eet kokosyoghurt en liefst schapen- of geitenkaas, maar dat was vooral vanwege een milde intolerantie voor koemelk," start Katja haar Insta-post.

Bij de tekst plaatste Katja een foto in badpak en zien we dat ze zichzelf besmeurt met melk uit een pak.

Moeder en kind
"Maar bij iets nader onderzoek zag ik hoe verschrikkelijk verdrietig het overgrote deel van de koemelk productie is, waarbij moeder en kind vrijwel direct na de geboorte van elkaar gescheiden worden, waardoor de voor haar baby bestemde melk voor ons mensen de supermarktschappen in kan."

"Maar ons informeren, bewust zijn, en onze eigen keuzes maken, dat mogen we wel van onszelf vragen denk ik. #kalverliefde #beterleven #zuiverzuivel" sluit ze de post af.

Opvallend op Instagram
De foto van Katja in badpak en het melkpak zien en de complete tekst van Katja lezen? Check deze dan via onderstaande link.


De foto van Katja en haar melk pak zien? Bekijk deze dan nu hier op haar Instagram-account.

Bekijk de afbeeldingEmily Ratajkowski blijft opvallen
Boezem Emily Ratajkowski knalt echt bijna uit haar shirtje

Bekijk de afbeeldingPenélope Cruz in naaktsène?
De eerste naaktscène van Penélope Cruz uit 'Pirates of the Caribbean'


NieuwsFilm

meest populair