Zoë Kravitz en haar bijzonder bekende vader samen op Insta-foto

Zoë Kravitz en haar bijzonder bekende vader samen op Insta-foto

De kritiek doet haar duidelijk niks.

Zoë Kravitz is de laatste jaren niet meer uit de filmwereld weg te denken. Toch wordt ze af en toe een 'nepobaby' genoemd, maar hier schaamt zij zich allesbehalve voor.

Deze term is de laatste paar maanden razend populair. Mocht je niet weten wat een nepo baby is, het is het kind van een beroemd persoon, dat zijn of haar ouders volgt in de creatieve industrie. In de ogen van velen kennen deze nepo baby's vaak een groot succes dankzij de sterrenstatus van hun ouders.

Kravitz familie
Dat is de 34-jarige Zoë in de ogen van de nodige mensen dus ook. Zij is namelijk de dochter van actrice Lisa Bonet en zanger Lenny Kravitz

Ondanks het feit dat sommigen dus beweren dat zij rollen in blockbusters als in de Fantastic Beast-franchise, Mad Max: Fury Road maar ook in de laatste The Batman-film enkel en alleen dankzij haar ouders heeft weten te bemachtigen, laat zij deze kritiek makkelijk van zich afvallen.

Geliefd
Kravitz heeft namelijk al vaak genoeg aangetoond zelf ook behoorlijk goed te kunnen acteren. Ze mag dan wel een nepobaby genoemd worden, ze let hier niet op en is trots op haar ouders en gelijk heeft ze.

Nu deelde ze weer eens twee kiekjes op haar Instagram, eentje met haar vriend en de andere met haar vader. De twee foto's zijn hieronder te zien.



NieuwsFilm

meest populair