Netflix sluit Will Smith weer in zijn armen en maakt film met hem

Netflix sluit Will Smith weer in zijn armen en maakt film met hem

Na de Oscar-klap is de acteur weer helemaal back-in-business.

Acteur Will Smith maakte zich verleden jaar volkomen belachelijk door Chris Rock een klap in het gezicht te verkopen na een wat harde grap over Smiths vrouw Jada Pinkett Smith. Will Smith leek de volgende gecancelde acteur, maar ondertussen lijkt de acteur weer helemaal welkom in Hollywood.

Netflix trok na het incident gelijk de stekker uit een film met Smith. Die film heet Fast and Loose en het script werd geschreven door Erich en Jon Hoeber, bekend van onder meer Battleship, The Meg en Red.

Nu meldt Variety dat Netflix de film toch gaat maken en zal naar verluidt een flink budget beschikbaar stellen. Variety meldt ook dat de streamer eerst keek wat andere studio's zouden doen. Recent werd duidelijk dat Sony gewoon Bad Boys 4 maakt met Smith.

Fast and Loose
De film Fast and Loose gaat over de crimineel John Riley (Smith) die zijn geheugen kwijtraakt nadat hij is aangevallen. Als hij wakker wordt, dan moet hij de puzzelstukjes uit zijn verleden weer bij elkaar zien te krijgen.

Het personage van Smith komt er vervolgens achter dat hij twee levens leidde, namelijk dat van een rijke misdadiger en een CIA-agent die undercover ging.

Meer toekomstige films?
De acteur heeft op de IMDb nog meer films in de planning staan, die op dit moment nog geen groen licht hebben gehad sinds de Oscar-klap, namelijk The Council en Planes, Trains & Automobiles.

Zijn laatste film na de klap verscheen even geleden op Apple TV+ en heet Emancipation. Overigens gaat Smith flink wat centjes verdienen met Fast and Loose.



NieuwsFilm

meest populair