Dit bizarre bedrag krijgt Will Smith voor zijn twee nieuwste films

Dit bizarre bedrag krijgt Will Smith voor zijn twee nieuwste films

De acteur krijgt een salaris waar menig mens jaloers op is

Dat je als succesvol Hollywoodacteur niet op een houtje hoeft te bijten, is natuurlijk geen verrassing. De salarissen van deze beroemdheden is iets waar de gewone man slechts van kan dromen. Zo is het bedrag dat acteur Will Smith krijgt voor zijn nieuwste films niet 'bescheiden' te noemen.

Amerikaanse bronnen melden dat Will Smith voor zijn komende twee films Bad Boys 4 en Fast and Loose maar liefst 25 miljoen dollar per film krijgt.

De waarde van Smith
Ondanks de commotie rondom de befaamde 'Oscarklap' die Smith vorig jaar aan comedian en acteur Chris Rock verkocht, blijkt de waarde van de acteur niet te zijn gedaald. Smith blijft hiermee één van de best betaalde acteurs ter wereld.

De nettowaarde van de Hollywoodster ligt in begin 2023 dan ook rond de 350 miljoen dollar. Ondanks dat hij het afgelopen jaar uit de publiciteit is gebleven vanwege zijn controversiële actie bij de Oscars, hoeft de acteur zich geen zorgen te maken over zijn financiële toekomst.

Netflix geeft groen licht
Na Smith's 'Oscarklap' heeft streamingsdienst Netflix haar samenwerking met Smith tijdelijk stilgezet. De productie van Smith's nieuwste Netflixfilm Fast and Loose werd hierdoor gepauzeerd. Inmiddels bijna een jaar later wordt de productie van de film weer gestart.

Twee nieuwe films
De actiethriller zal gaan over de leider van een criminele organisatie die als gevolg van een aanval lijdt aan geheugenverlies. Volgens bronnen heeft Netflix de film weer opgepakt nadat bekend werd gemaakt dat ook productiemaatschappij Sony weer in zee gaat met Smith. Sony heeft namelijk de film Bad Boys 4 groen licht gegeven.

Wanneer de films te zien zullen zijn, is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair