Dit is de bijna 20 jaar jongere en bloedmooie vriendin van Eddie Murphy

Dit is de bijna 20 jaar jongere en bloedmooie vriendin van Eddie Murphy

De acteur lijkt meer op DiCaprio dan je denkt...

Er worden wel vaker grapjes gemaakt over Leonardo DiCaprio en al zijn veel jongere vriendinnen. Hij is echter niet de enige beroemde acteur die uitgaat met jongere vrouwen. Ook Eddie Murphy kan er wat van.

Murphy, o.a. bekend van The Haunted Mansion en Dolomite is my Name, heeft al heel wat relaties gehad, maar dit was eigenlijk altijd wel met veel jongere dames.

Relaties
Murphy heeft bijvoorbeeld een relatie gehad met de bloedmooie tv-persoonlijkheid Rocsi Diaz, die 20 jaar jonger was. Ook heeft de acteur een tijdje 'gedatet' met model Amber Rose. Zij was weer 23 jaar jonger.

Van 1993 t/m 2006 was hij getrouwd met Nicole Mitchell. Zij was maar zes jaar jonger, maar sinds 2012 heeft Murphy alweer een relatie met Paige Butcher. Zij is bijna 20 jaar jonger dan de acteur. Hij is vandaag de dag namelijk 61 jaar oud, terwijl Butcher pas 43 is.

Kritiek
Er was dan ook wel vaker kritiek op de relatie, maar dat doet er voor de twee niet toe. Ze zijn dolgelukkig en hebben samen twee kinderen (in totaal heeft Murphy er 11). Interesse in kiekjes van Murphy en zijn beeldschone vriendin? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair