Zonder make-up ziet Ana de Armas er toch wel anders uit

Zonder make-up ziet Ana de Armas er toch wel anders uit

Interessant is ook haar metamorfose naar Marilyn Monroe

Ana de Armas laat zich zelden zonder make-up zien. Gemakkelijk is het dus niet om van haar beelden te vinden met een 'no make up look'. Toch staat er een onopvallend bericht online, waaruit we kunnen halen wie die dame is achter haar personage in Blonde.

De van oorsprong Cubaanse vindt het fijn om vast te houden aan het beeld dat mensen van haar hebben: een vlekkeloze schoonheid levend in een wereld vol glitter en glamour. Zij ziet er doorgaans uit zoals hieronder op haar Instagram - volledig 'gestyled'.



Verrassend bericht
Des te verrassend was haar Instagram-bericht een tijdje geleden. Zij genoot van wat tijd vrij en deelde wat privé-foto's. Verstopt tussen die foto's is er eentje waarin zij peinzend voor zich uit kijkt. Haar gezicht oogt fris en ontspannen. Ze heeft sproetjes en een prachtige oogopslag. Het bericht staat hieronder op haar Instagram.



Metamorfose
Interessant is ook haar metamorfose naar Marilyn Monroe. Daar ging veel werk in zitten, zoals te zien is in onderstaande YouTube-video van Still Watching Netflix. Aan het begin van het filmpje zie je Ana de Armas even zonder make-up.



NieuwsFilm

meest populair