Margot Robbie weigerde een te pikant onderdeel van 'Wolf of Wall Street' te filmen

Margot Robbie weigerde een te pikant onderdeel van 'Wolf of Wall Street' te filmen

De film uit 2013 bevat memorabele scènes met Margot Robbie, die niet altijd volgens scenario gingen

De film Wolf of Wall Street bevat memorabele scènes met Margot Robbie, die niet altijd volgens scenario gingen. Of Margot paste de tekst aan, of zij weigerde iets op een bepaalde manier te doen.

De Australische was pas 22 jaar oud, met een eerste Hollywood-film. Zelf had zij niet verwacht dat die film haar doorbraak zou worden. De ster dacht, dat zij de audities niet door zou komen. Of dat zij niet op zou vallen naast Leonardo DiCaprio. Margot Robbie bleek echter meer dan perfect voor de rol.

Weigerde pikant onderdeel
Zo weigerde zij een te pikant onderdeel van de veelbesproken film uit te voeren. De film bevat een spraakmakende scène waarin Margot Robbie in hoge hakken en kousen Leonardo DiCaprio verleidt.

Volgens het scenario zou zij haar lingerie met de hak van haar schoen afdoen. Maar dat was fysiek onmogelijk, vertelde zij - en ja, ze had het in haar eentje geoefend.

Hak in het gezicht
In plaats daarvan besloot zij een hak in het gezicht van Leonardo DiCaprio te zetten, puur om dat plagende vast te houden. Dat paste zo goed bij de film dat de regisseur, Martin Scorsese, besloot het erin te houden.

Ondanks haar inbreng, vond Margot de hele scène verschrikkelijk genant. Ze zegt in een interview: "Ik stond in een kleine kamer met 30 mensen, allemaal mannen. En heb mij zo'n 17 uur moeten betasten. Dat is flink schroom opzij zetten en toegewijd aan de slag gaan."

Ter plekke geïmproviseerd
Veel van de scènes zijn ter plekke geïmproviseerd, zoals Margot hieronder vertelt in een YouTube-video bij BAFTA. Meer valt ook hier te lezen in het artikel van Cheatsheet.



NieuwsFilm

meest populair