Jada Pinkett Smith gechoqueerd door grove Netflix-special van Chris Rock

Jada Pinkett Smith gechoqueerd door grove Netflix-special van Chris Rock

Volgens een vriend van de actrice gaat de komiek te ver.

Eergisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal. Acteur en komiek Chris Rock liet zich voor het eerst echt uit over de klap die hij van Will Smith kreeg vorig jaar tijdens de Oscars, toen Rock een grapje maakte over het kale hoofd van Jada Pinkett Smith.

Tijdens zijn Netflix special maakte hij het Hollywood-koppel met de grond gelijk, maar dat wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen. Rock nam namelijk geen blad voor de mond en haalde keihard naar de twee uit, maar vooral Jada kreeg het vol voor de kiezen.

Gevolgen
Volgens Rock was Jada degene die Will aanspoorde 'actie te ondernemen' na zijn grapje. Zo zei Rock o.a.: "Jaren geleden zei Jada dat ik niet mee moest doen aan de Oscars, omdat haar man niet genomineerd was voor 'Concussion'. En nu geeft hij mij juist een 'concussion' [een hersenschudding]".

Rock vervolgt: "Ja, ik maak een paar grapjes over haar, maar wat maakt dat nu uit. Zo gaat het. Zij begint, ik maak het af. Niemand zegt iets over die b*tch. Zij begon, niemand haalde naar haar uit".

Vriend
Iemand die Jada goed kent en bevriend is met de Matrix-actrice vindt dat Rock te ver ging: "We zijn allemaal gechoqueerd. Hij noemt haar echt bizar veel keren een b*tch. Dat is gewoon echt niet netjes".

Volgens deze bron is Rock altijd al geobsedeerd geweest door Jada: "Jada heeft hier helemaal niks mee te maken. Dit is iets tussen Will Smith en Chris Rock, maar toch haalt hij naar haar uit. Maar dat is al 30 jaar zo".

Boek
Zo eindigt deze vriend van Jada: "Waarom denk je dat Rock heeft gekozen zijn Netflix special op te nemen in Baltimore? Dit is haar geboortestad. Hij heeft dit enkel en alleen gedaan om dit nog pijnlijker voor haar te maken".

Ondanks het feit dat deze persoon zegt dat Jada op dit moment niet zal reageren, zal ze dat ongetwijfeld wel doen in haar autobiografie. Deze komt later dit jaar nog uit, dus het lijkt erop dat dit verhaal nog niet voorbij is...


Jada has had no part in all of this other than being heckled," the source said. "Chris is obsessed with her and that's been going on for almost 30 years."

They added, "Look where he chose to film his Netflix special. Her hometown [of Baltimore]. Obsessed."


I did some jokes about her. Who gives a f**k? That's how it is: She starts it, I finish it. That's what the f**k happened. Nobody's pickin' on this b***h. She started this s**t. Nobody was pickin' on her."

NieuwsFilm

meest populair