Johnny Depp klust bij en verdient miljoenen in paar dagen tijd

Johnny Depp klust bij en verdient miljoenen in paar dagen tijd

Het betreft een tweede ronde uit de 'Friends & Heroes Collection'

De creativiteit van Johnny Depp kent geen eind. Naast acteur en muzikant is de ster ook kunstenaar. Op het moment zijn zelfgemaakte portretten van zijn hand in de verkoop.

Het betreft een tweede ronde uit de 'Friends & Heroes Collection'. Mocht je je afvragen wat de eerste ronde hem opbracht met zijn beelden van Bob Dylan, Elizabeth Taylor, Al Pacino en Keith Richards: 3,6 miljoen Amerikaanse dollars. Voor de tweede ronde wordt 5 miljoen verwacht. Verwacht wordt dat de voorraad ook in een paar dagen op zal zijn.

Tweede collectie
In de tweede collectie zitten beelden van de overleden muzikant Bob Marley, de acteurs Heath Ledger en River Phoenix en schrijver Hunter S. Thompson. Allemaal mensen die Johnny Depp bewondert om wat zij konden. Een afbeelding kost ongeveer 5.000 dollar.

Johnny Depp vertelt: "Allemaal vrienden en helden. Ik zou ze graag allemaal samen zien. Zij hadden niet genoeg tijd op aarde. Maar in de korte tijd die zij hadden, zeiden zij een hoop."

Aan het werk
Het artikel bij People vertelt hier meer. In de YouTube-video hieronder van Castle Fine Art Gallery in Londen toont Johnny Depp meer.



NieuwsFilm

meest populair