'Fast X'-acteur Alan Ritchson deelt foto van afgetrainde lichaam op Instagram

'Fast X'-acteur Alan Ritchson deelt foto van afgetrainde lichaam op Instagram

De andere 'Fast X' personages kunnen beter geen ruzie met hem krijgen...

Alan Ritchson speelt bijna in elke film of serie waarin hij te zien is een vechtersbaas of een of andere spierbundel. Gek is dit niet, want de acteur is een boom van een kerel. Dat laat hij nu weer eens opnieuw zien.

De 40-jarige acteur is 1m88 en weegt ongeveer 92 kilo, maar is een bonk aan spieren. Niet zo heel gek dus, dat hij werd gecast als het geliefde personage Jack Reacher in de serie Reacher. Maar daar blijft het niet bij.

Meer
Ritchson maakte zijn acteerdebuut in 2006 in de televisieserie Smallville. In 2014 kende hij zijn filmdebuut met The Hunger Games: Catching Fire, waarin hij de rol van Gloss speelde. Vervolgens speelde hij in verschillende andere films, waaronder Teenage Mutant Ninja Turtles en The Wedding Ringer. Zijn grootste rol moet nog komen.

De acteur heeft namelijk ook getekend voor Fast X. Gek is dit niet; behoorlijk wat spierbundels duiken in de wereldberoemde franchise op. Denk bijvoorbeeld maar aan Vin Diesel, Dwayne 'The Rock' Johnson en John Cena, om er maar een paar op te noemen (Dave Bautista wil hier echter niks mee te maken hebben...)

Klaar
Zo te zien is Ritchson er wel klaar voor. De acteur ziet er steviger dan ooit tevoren uit, dus verwacht maar de nodige knokpartijen tussen hem en enkele andere personages, zoals misschien Dante van Aquaman-acteur Jason Momoa.

Wil jij zien hoe Alan Ritchson er vandaag de dag bijloopt als een absolute tank? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair