Ana de Armas verovert je helemaal in badjas op Insta-foto's

Ana de Armas verovert je helemaal in badjas op Insta-foto's

Weer eens een 'wauw!'-kiekje.

De Cubaanse actrice Ana de Armas speelt in behoorlijk wat films, maar dat is niet het enige waar ze goed in is. De Armas werkt ook vaker als model, en als we naar haar laatste Instagram-kiekjes kijken, is ook wel goed te begrijpen waarom.

De 34-jarige schoonheid post wel vaker filmpjes en foto's op sociale media. Erg gek is dit niet, aangezien de actrice meer en meer aandacht krijgt en hard op weg is naar de 10 miljoen volgers. Ze deelt dan ook wel vaker plaatjes en nu is het weer raak.

Kiekjes
De Armas is de laatste jaren een van de grote gezichten geworden in Hollywood. Zo wist ze hoge ogen te gooien in Knives Out, Blade Runner 2049 en No Time To Die, om er maar een paar op te noemen. Wanneer de actrice eens even niet acteert zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten.

Nu komt ze weer met verschillende foto's, waarin ze zich klaarmaakt voor de SAG Awards. Zo zien we haar eerst in een badjas en eerlijk is eerlijk, wanneer je haar ziet, voornamelijk op de tweede foto, valt het te begrijpen waarom de actrice in de huid kroop van Marilyn Monroe in Blonde, die nu nog vaak wordt gezien als een van de knapste vrouwen aller tijden.

Likes
Op de laatste foto zien we haar in haar jurk en ook deze staat haar bijzonder goed. Er mogen dan wel veel sterren aanwezig zijn tijdens de SAG Awards, menig cameraman zal haar gevolgd hebben, want ze zag er wederom weer eens prachtig uit. Ze kreeg ook binnen de kortste keren enorm veel likes.

Interesse in de kiekjes van de bloedmooie Ana de Armas? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair