Rosie Huntington-Whiteley is best wel adembenemend op Insta-foto's

Rosie Huntington-Whiteley is best wel adembenemend op Insta-foto's

Ze ziet er weer eens beeldschoon uit.

Rosie Hungtinton-Whiteley is meer dan alleen een geliefde actrice. Ze werkt eveneens vaak als model. Als je naar de onderstaande foto's kijkt, valt ook wel te begrijpen waarom.

De Britste schoonheid werd in 1987 geboren en begon haar carrière als model al op 16-jarige leeftijd. Zowat elk groot topmerk wil met haar werken. Om er maar een paar op te noemen: Victoria's Secret, Burberry, Ralph Lauren en Prada. Ze heeft dus meer dan genoeg werk.

Model
Whiteley staat dan ook wel vaker op de covers van prestigieuze modetijdschriften, maar ze deelt zelf ook wel 'plaatjes' op haar Instagram-pagina. Nu is het weer raak.

Whiteley komt met enkele kiekjes, waarin ze een zwart doorschijnend jurkje draagt. Spannende foto's, maar zeker ook elegant. Ze ziet er dan wederom weer eens beeldschoon uit. Interesse in de kiekjes? Klik dan hier!

Acteren
Naast haar werk als model heeft Huntington-Whiteley ook een succesvolle acteer-carrière opgebouwd. Ze maakte haar debuut in de film Transformers: Dark of the Moon uit 2011 en speelde later in blockbusters als Mad Max: Fury Road en The Fate of the Furious.

Ook is ze getrouwd met een bekende Hollywood 'A-lister', namelijk niemand minder dan Jason Statham. Toch is er ook wel vaker kritiek geweest op hun relatie. De reden hiervoor? De twee verschillen 20 jaar in leeftijd. Meer daarover lees je hier.

NieuwsFilm

meest populair