Sylvie Meis gehaat en geliefd na geposeerde vakantiefoto's op Insta

Sylvie Meis gehaat en geliefd na geposeerde vakantiefoto's op Insta

Wat is er precies aan de hand?

De geliefde BN'er Sylvie Meis deelt wel vaker kiekjes en filmpjes op sociale media. Nu is het weer raak, maar ondanks het feit dat ze er weer beeldschoon uitziet, worden haar pikante foto's deze keer niet door iedereen even goed onthaald.

We zijn het inmiddels wel gewend van Meis dat ze veel post op haar Instagram-pagina. Enige tijd geleden tekende ze een lucratief contract bij de bekende supermarktketen Aldi. Sindsdien duikt ze wel vaker op in lingerie, die verkocht wordt in de Aldi zelf.

Foto's
Normaalgesproken worden al haar berichten goed onthaald, maar dat is nu niet het geval. In eerste instantie lijkt er niks mis te zij met haar foto's, waarin Meis in een badpak met een panterprint tegen een palmboom aanleunt. Toch worden sommige mensen haar kiekjes een beetje moe.

De reden hiervoor? Ten eerste maakte Meis, o.a. bekend van de serie Costa! en Elvy's Wereld So Ibaza!, afgelopen weekend bekend te gaan scheiden van haar tweede echtgenoot, Niclas Castello. Tijdens haar vakantie in het Mexicaanse Tulum lijkt ze echter alweer een nieuwe vriend 'gevonden' te hebben.

Reacties
Zo zegt een iemand bijvoorbeeld: "Nou je heb niet al te veel liefdesverdriet zo te zien..." en "Leuk meisje jammer dat ze niet met mannen kan omgaan dat heeft ze inmiddels wel bewezen".

Een andere persoon schrijft weer: "Ben nou eens een keer het mens als éérste, en het product, en the branch, als laatste!" en ook "Hoeveel foto's heb je moeten maken voor deze ene? Het wordt een beetje vermoeiend nu..."

Foto's
Sommige mensen zijn namelijk van mening dat Meis zich vaak neerzet als een lustobject, maar juist veel meer is. Toch kreeg ze ook de nodige complimenten en binnen de kortste keren meer dan duizenden likes.

Interesse in de kiekjes van Sylvie Meis op het strand? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair