Tom Cruise weet wanneer hij stopt met zijn "dodelijke hobby"

Tom Cruise weet wanneer hij stopt met zijn "dodelijke hobby"

Maar of we het echt stoppen kunnen noemen...

Tom Cruise is alweer 60 jaar oud, maar dat betekent niet dat hij het rustig aan doet. Integendeel, de waaghals haalt nog steeds de meest knettergekke stunts uit. Nu zegt hij wel te weten wanneer hij gaat 'stoppen'.

Straaljager vliegen, een wolkenkrabber opklimmen, een ravijn inrijden, aan een vliegtuig hangen, etc. Cruise deed het allemaal. De geliefde Mission Impossible-ster doet zowat al zijn stunts zelf, maar hij weet dat dit op een dag niet meer kan. Maar binnenkort stoppen? Daar denkt hij absoluut niet aan.

Reactie
Cruise was recentelijk te gast bij Jimmy Kimmel Live, toen hij werd gevraagd of hij nog steeds zijn eigen stunts zal doen als hij 80 en zelfs 100 is. Zijn reactie was als volgt: "Dat is wel de bedoeling!"

"Mijn hele leven lang doe ik dat al. Ik heb altijd verhalen geschreven, dingen bedacht en toneelstukjes gedaan. Ik was het kind dat altijd naar de zolder ging, het raam uitklom en op het dak ging zitten. Ik was 4 jaar oud en keek gewoon naar de lucht, de wolken en de sterren".

Meer
De acteur heeft er duidelijk altijd van gedroomd en eerlijk is eerlijk, zijn stunts zijn ongelofelijk. Het lijkt er ook op dat hij weer behoorlijk ver gaat voor de nieuwe Mission Impossible-films. Dat werd ook wel duidelijk in de laatste trailer, die hieronder te zien is.



NieuwsFilm

meest populair