Zo rijk is Famke Janssen uit 'X-Men' en 'Taken'

Zo rijk is Famke Janssen uit 'X-Men' en 'Taken'

Famke Janssen is naast actrice ook model, regisseur, scriptschrijver en producer

Famke Janssen is naast actrice ook model, regisseur, scriptschrijver en producer. De ster is misschien het meest bekend als Jean Grey uit de X-men films en de Netflix-serie Taken.

De nu 57-jarige ster werkt al jaren in de showbusiness. Haar nettowaarde wordt dan ook op 20 miljoen Amerikaanse dollars geschat. Famke Janssen is dus best rijk.

Hoe het begon
Famke Janssen is geboren in 1964 in Amstelveen, Nederland. Famke studeerde literatuur en creatief schrijven in New York en werkte vanaf 1984 als model bij bekende merken als Victoria's Secret en Yves Saint Laurent.

In 1992 stapte zij succesvol over naar de filmindustrie en verschijnt in veel filmprojecten. Zo heeft zij rollen in televisieseries als Star Trek: The Next Generation en Father & Sons, Melrose Place, The Untouchables en Nip/Tuck volgden. Ook krijgt zij rollen in James Bond-film Goldeneye, Deep Rising, House on Haunted Hill, de Marvel-verfilming X-men en de Taken-films.

Meer vermogen
Famke schrijft ook scripts, regisseert en produceert films. Ook zet zij zich in voor verschillende goede doelen. Meer over haar vermogen staat hier bij Celebrity Networth.

Famke is erg op zichzelf en weinig in de media, als zij geen filmprojecten afrondt. In 2022 deed Famke Janssen promootte zij de film Redeeming Love. Een YouTube-video met interview bij Screen Rant staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair