Disney+ komt met 5 grote en opvallende films in maart

Disney+ komt met 5 grote en opvallende films in maart

Titanic keert terug op de streamer van Disney.

Iedere maand verschijnen er op de streamingdiensten nieuwe films, originals of films uit de catalogus van een filmmaatschappij. Disney+ voegt in maart vijf films toe aan het aanbod.

Titanic

Verschijnt op: 1 maart
Genre: romantiek

Over
Rose, een jonge debutante die zich aan boord bevindt van oceaanstomer Titanic die op zijn maidentrip is, probeert zelfmoord te plegen. Ze wordt gered door een Ierse jongeman Jack die op het tussendek verblijft. Tegen de wil van haar familie in zet Rose haar relatie met Jack verder. Op een nacht raakt het schip een ijsberg en begint stilaan te zinken.



Boston Strangler

Verschijnt op: 17 maart
Genre: thriller

Over
De journalist Loretta McLaughlin hoort in de jaren 60 van een beruchte seriemoordenaar die Boston onveilig maakt. McLaughlin is de eerste die de moorden aan de zogenaamde Boston Strangler linkt. Samen met haar collega Jean Cole moeten ze het seksisme uitdagen om verslag te brengen over de moordenaar. In hun verbeten strijd willen ze hoe dan ook het vrouwelijke geslacht op de hoogte houden.



Bono and The Edge: A Sort of Homecoming with Dave Letterman

Verschijnt op: 17 maart
Genre: muziekdocu

Over
Deze documentaire belicht één van de opvallendste vriendschappen en muzikale samenwerkingen in de geschiedenis van de Rock and Roll. In de docu gaat de Amerikaanse presentator David Letterman op bezoek bij Bono en The Edge, beide leden van de populaire rockband U2. De special laat ook exclusieve beelden van een recent concert van U2 zien.



Overige films
Disney+ zet ook de docu Finding Michael (3 maart) online over Spencer Matthews die naar de Everest gaat om zijn broer Michael te vinden, die daar 23 jaar geleden verdween. Ook de docu MPower (8 maart) verschijnt, een ode aan de Marvel-vrouwen, op het scherm en daarbuiten, die de iconische Marvel-helden tot leven hebben gebracht.

NieuwsFilm

meest populair