Disney komt binnenkort met opvallende muziekspecial over U2: 'Bono & The Edge'

Disney komt binnenkort met opvallende muziekspecial over U2: 'Bono & The Edge'

Disney+ breidt zijn zijn aanbod uit met een documentaire over de populaire rockband.

Disney+ komt binnenkort met een aantal interessante muziekspecials. Zo komt er in februari een documentaire over de muziek van Wakanda Forever, en in maart volgt een documentaire over 2 muzikanten van U2 getiteld Bono & the Edge: A Sort of Homecoming, With David Letterman.

Volgens Disney belicht de documentaire één van de opvallendste vriendschappen en muzikale samenwerkingen in de geschiedenis van de Rock and Roll. In de documentaire gaat de Amerikaanse presentator David Letterman op bezoek bij Bono en The Edge, beide leden van de populaire rock-band U2. De special laat ook exclusieve beelden van een recent concert van U2 zien.

Een kijkje in de wereld van de rockband
"Bono en The Edge zijn de kracht achter één van de invloedrijkste en populairste bands in de geschiedenis van Rock and Roll. Het is een eer om met Disney+ de hele wereld een inkijkje te geven in hun begindagen, hun vriendschap en hun creatieve proces." Zegt Ayo Davis, de president van Disney Branded Television.

"Ze hebben me rondgeleid door Dublin, voorgesteld aan hun vrienden en een aantal van hun mooiste nummers voor me gespeeld. Ik voel me de gelukkigste man ter wereld." voegt David Letterman toe.

De special is vanaf 17 maart te zien op Disney+ en komt tegelijk uit met een nieuw album van U2, Songs of Surrender, een verzameling van 40 bekende U2 tracks die opnieuw zijn opgenomen. Bekijk hieronder alvast een voorproefje.



NieuwsFilm

meest populair