Vloekende Michelle Yeoh uit krachtig haar frustratie bij belangrijke prijsuitreiking

Vloekende Michelle Yeoh uit krachtig haar frustratie bij belangrijke prijsuitreiking

'Voor elk meisje dat op mij lijkt,' zegt Michelle Yeoh

Michelle Yeoh vloekt hardop als een ketter, terwijl zij haar SAG award in ontvangst neemt voor beste actrice. Vervolgens kent zij de prijs toe aan elk meisje dat op haar lijkt. Het is een grappige, onelegante speech op een avond vol emoties.

Ze zegt 'S..t!' op het moment dat zij aangedaan niet verder kan praten. En na het woord 'F..k!' lukt het weer wel. De groep lacht, want ze weten dat het alle druk is die eruit komt.

Pittig en elegant
Niet veel mensen hebben de pit gecombineerd met de elegantie die de 60-jarige Michelle Yeoh heeft. Ze heeft hard moeten werken in Hollywood en werd toch al die jaren niet gezien. Tot de unieke hoofdrol in Everything Everywhere All At Once voorbij kwam.

Ze vertelt: "Deze award betekent veel voor mij. SAG AFTRA snapt waar ik in zit - die achtbaan die op en neer gaat. Het is heel belangrijk dat wij niet opgeven. Ik waardeer de steun, want we vechten tegen titanen."

Eeuwig dankbaar
Michelle Yeoh eindigt met een grapje: "Vanavond hebben we kunnen laten zien dat het mogelijk is. Mijn moeder zal jullie eeuwig dankbaar zijn."

Meer staat hier in het artikel bij People. Onderstaand YouTube-video bij Netflix toont een stukje van haar moment.



NieuwsFilm

meest populair