3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Triple Frontier (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: J.C. Chandor | Cast: Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunman, e.a. | Kijk direct
Commando Santiago zit al jaren achter een Mexicaanse drugsbaron en diens fortuin aan. Na een tip van een informant, besluit hij een missie op touw te zetten. Hiervoor belt hij vier van zijn oude, aan lagerwal geraakte strijdmakkers en deze blijken allemaal wel in voor een laatste missie. Dit avontuur blijkt echter gevaarlijker dan gedacht.



Mr. Harrigan's Phone (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Lee Hancock | Cast: Jaeden Martell, Donald Sutherland, Joe Tippett, e.a. | Kijk direct
Craig, een jongen die in een klein stadje woont, raakt bevriend met Mr. Harrigan, een oudere miljardair die een teruggetrokken bestaan leeft. Ze zijn allebei gek op boeken en hun eerste iPhone. Maar als de oude man overlijdt, leeft hun mysterieuze connectie voort via de iPhone die met hem mee begraven is.



Oblivion (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Morgan Freeman, Andrea Riseborough, e.a. | Kijk direct
2077. Jaren na een allesvernietigende nucleaire oorlog, werkt Jack Harper voor een organisatie die de laatste delfstoffen op de aarde bij elkaar tracht te schrapen. Zijn leven verandert compleet wanneer hij een beschadigd ruimteschip ontdekt met daarin de vrouw die hij herkent uit zijn dromen. Dit leidt tot een reeks gebeurtenissen die vragen oproept over zijn bestaan, waarbij het lot van de mensheid in zijn handen komt te liggen.



NieuwsFilm

meest populair