Brendan Fraser deelt bemoedigende boodschap bij awards

Brendan Fraser deelt bemoedigende boodschap bij awards

De golven zijn heftig en je voelt je vertwijfeld

Voor de zwoegende acteurs onder ons, heeft Brendan Fraser een bemoedigend woord na het ophalen van zijn SAG award voor beste acteur: "Houd moed."

De SAG awards zijn een van de meest belangrijke prijzen, omdat ze worden uitgereikt door een vooraanstaande acteursgilde. Brendan vertelt: "Net als mijn personage in The Whale lag ik op een vlotje vol spijt, maar in een zee vol hoop. De golven zijn heftig en je voelt je vertwijfeld."

Door blijven gaan
Brendan werd in 1991 al toegelaten tot de selecte groep SAG-acteurs. Zijn carrière ging op en af, en zijn gezondheid ook. Maar hij onthield, dat Ian McKellen hem vertelde dat hij als acteur door moest blijven gaan.

Brendan vervolgt: "Voor de acteurs die ook hetzelfde ondergaan, wil ik zeggen dat ik weet hoe het voelt. Maar blijf hangen. Ga door. Beetje bij beetje. Houd moed."

Het regent waardering
De laatste maanden regent het waardering, nominaties en awards voor Brendan Fraser. Het is hem gegund. Meer staat hier in het artikel van People. Een stukje van de uitreiking staat hieronder bij Netflix op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair