Tom Cruise heeft geen stuntman voor 'Mission Impossible'

Tom Cruise heeft geen stuntman voor 'Mission Impossible'

Regel voor die man alsjeblieft een stuntman

Tom Cruise was van het weekend te gast bij Jimmy Kimmel Live. De filmopnamen van zijn nieuwste Mission Impossible gaan nog steeds door, maar Tom maakte tijd om stil te staan bij alle Oscarnominaties voor Top Gun: Maverick.

Op de vraag of Tom Cruise de stuntman is van de stuntman, biecht Tom naar alle eerlijkheid op dat hij geen stuntman heeft. Hij voert alles zelf uit en hij vindt dat heerlijk. Voor elk mens zijn die stunts echter ongelooflijk gevaarlijk, waarop Jimmy Kimmel zegt: "Regel voor die man alsjeblieft een stuntman."

Elke stunt precies uitgemeten
Ze tonen een paar werkdagen rond de stunts. Het commentaar van Tom Cruise zegt genoeg, evenals zijn handelen op de filmset: Hij weet bij elke stunt precies wat hij doen moet. Tot op de seconde nauwkeurig. En Tom verandert van een ontspannen kerel naar eentje met een hyperfocus.

Zo is een stukje te zien, waarin Tom Cruise voorbij een rotswand uit een helikopter springt - om op te warmen. Zijn parachute opent vlak voor de grond. Tom wijst en vertelt: "Zie je die parachute? Die kwam te dicht bij de wand. Dat was eigenlijk te gevaarlijk."

Stunten zit in hem
Bij een schans waar hij met zijn motor afgaat en van een berg afvalt, vertelt hij: "Dit was de eerste keer, dat ik dat deed. Mijn schoenveters zijn vastgeplakt om zeker te weten dat ik niet aan de motor blijf hangen."

Stunten zit in Tom. Hij vertelt, dat hij het publiek graag op welke manier dan ook wil vermaken. Die drive levert in elk geval goede actiefilms op. Het interview bij Jimmy Kimmel Live staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair