Schokkende onthulling over de jonge jaren van Paris Hilton

Schokkende onthulling over de jonge jaren van Paris Hilton

De actrice deelt nu het pijnlijke verhaal.

Paris Hilton, de Amerikaanse societyster en actrice, heeft zich al eerder uitgelaten over haar moeilijke jeugd. Nu, tijdens een recent interview met Glamour UK, deelt ze een ander choquerend verhaal.

De 42 jarige Hilton, o.a. bekend van House of Wax, zegt nu dat ze het slachtoffer was van seksueel geweld. Toen ze 15 was, werd ze namelijk verkracht door een oudere man, die iets in haar drankje zou hebben gedaan.

Verhaal
Zo begint Hilton: "Ik ben een vechter, omdat ik al zoveel heb meegemaakt. Op 15-jarige leeftijd werd ik al eens ongepast benaderd door een leerkracht, maar gelukkig kwamen toen net mijn ouders aan. Stel je voor wat gebeurd zou kunnen zijn, als mijn ouders niet waren aangekomen".

Na dit incident ging de jonge Hilton bij haar grootmoeder wonen, in Palm Springs. De meeste weekenden keerde ze wel echter terug naar Los Angeles om te stappen met vriendinnen. Helaas maakte ze toen opnieuw iets soortgelijks mee.

Afschuwelijke ervaring
Zo vervolgt Hilton: "Er waren oudere mannen die ons aanspraken en ons uitnodigden voor een drankje bij ze thuis. Wij wisten niet beter en gingen ermee akkoord. Een van de mannen drong mij wijn aan. Ik had misschien één of twee slokjes genomen en ik werd meteen duizelig..."

Toen ze weer wakker werd, wist ze dat er iets gebeurd was: "Ik herinnerde me het. Ik heb visioenen van hoe hij bovenop me zit, mijn mond bedenkt en in mij oor fluistert: "Dit is een droom, je droomt". Ik schaamde me hiervoor en keerde me volledig in mezelf..."

Beter
Gelukkig gaat het vandaag de dag een heel stuk beter met Hilton. Ze is net voor de eerste keer moeder geworden van Phoenix. Over de naam heeft ze het volgende te zeggen: "Het is zo'n mooie naam, zo uniek".

"Het heeft echter ook een andere mooie betekenis. Het is ook een vogel die uit zijn eigen as herrijst. Ik wil dat mijn zoon weet dat rampspoed en voorspoed komen en gaan in onze levens". Bekijk hieronder twee kiekjes van het dolgelukkige gezin.



NieuwsFilm

meest populair