'Fantastic Four' kan zomaar cross-over hebben met 'Ant-Man 3'

'Fantastic Four' kan zomaar cross-over hebben met 'Ant-Man 3'

Ontmoeting tussen M.O.D.O.K. en The Thing?

Ant-Man & The Wasp: Quantumania is nog maar net uit, maar zoals gewoonlijk wordt er al volop gespeculeerd hoe de zich gaat verbinden met toekomstige MCU-films. Een veelbesproken film waar 'Ant-Man 3' grote connecties mee kan hebben, is Fantastic Four.

Let op: de rest van het artikel bevat spoilers voor Ant-Man & The Wasp: Quantumania.

M.O.D.O.K.
Comicbook spark met 'Ant-Man 3'-sterren Corey Stoll (M.O.D.O.K) en David Dastmalchian (Veb). De acteurs deelden het 'Fantastic Four'-personage waarmee ze het liefste interactie mee willen hebben. Zo vertelde Stoll het volgende:

"Ik denk dat [Darren] misschien een goede chemie heeft met Ben Grimm. Ik denk dat hij en de Thing een goed duo zouden kunnen zijn."

Veb
Dastmalchian ging wat dieper in op de potentiële ontmoeting tussen zijn personage en Ben Grimm:

"Ik heb het gevoel dat Veb heel goed zou kunnen opschieten met Ben Grimm. Omdat Ben Grimm een wetenschapper is, kon ik ze op een rare manier zien samenkomen. Reed Richards zou waarschijnlijk moe worden van Vebs nieuwsgierigheid op den duur, maar ik denk dat Ben een heel grappige combinatie zou zijn."

"Deze twee stuntelen samen door een of ander interdimensionaal avontuur. Ik denk dat Veb van Ben Grimm zou houden, omdat hij zou zeggen: 'Wat zijn al die rotsen? Waar heb je deze vandaan? Heb je gaten in je rotsen? Oh, produceren je stenen dingen? Maakt dat zand? Oh, dat is netjes. Is dat wat daar uitkomt? O, wat zit er in?' Ik denk dat dat een hele toffe relatie zou zijn."

Connectie met Kang
Fans van de Marvel-stripboeken weten dat de ware identiteit van Kang the Conquerer (Jonathan Majors) Nathaniel Richards is. En nee, die achternaam is geen toeval, Kang is inderdaad gerelateerd aan niemand minder dan Reed Richards/Mr Fantastic.

In de stripboeken is de exacte band tussen de twee al vaag, omdat er veel gedoe over andere tijdlijnen en werelden bij komt kijken, maar in de films kan de relatie tussen de twee gemakkelijk anders zijn dan in de stripboeken.

Toekomst
Naar aanleiding van de scène tijdens de aftiteling van Quantumania, kunnen we stellen dat elke hoek van het Marvel-universum te maken gaat krijgen met (een versie) van Kang. We zullen dus ongetwijfeld antwoorden krijgen over de achtergrond van Kang in films als Fantastic Four.



NieuwsFilm

meest populair