Lady Gaga om bizarre reden aangeklaagd voor half miljoen dollar

Lady Gaga om bizarre reden aangeklaagd voor half miljoen dollar

Denken jullie dat de zangeres/actrice dit gaat betalen?

Het komt wel vaker voor dat er rechtszaken worden gehouden voor de meest bizarre redenen. Nu is het weer raak. Een vrouw klaagt namelijk Lady Gaga aan, maar de reden hiervoor is lachwekkend.

De vrouw is kwestie, genaamd Jennifer McBride, wordt namelijk beschuldigd voor het helpen van het stelen van Gaga's honden. Dit gebeurde in 2021, toen gewapende mannen het hadden gemunt op de Franse bulldogs van de zangeres.

Mijn beloning
McBride zou hieraan hebben meegeholpen, maar nu heeft ze toch een rechtszaak aangespannen tegen Gaga. McBride wil namelijk 'haar' $500.000, het bedrag van het beloningsgeld dat de ster had beloofd aan iedereen die haar honden veilig zou terugbrengen.

Volgens McBride heeft ze hier gewoon recht op, want Gaga beloofde het beloningsgeld te betalen 'zonder vragen te stellen'. McBride zegt dan ook dat de Star is Born-actrice haar belofte moet nakomen. Dat betekent natuurlijk wel dat Gaga dan door de vingers zou moeten zien dat McBride had meegeholpen in het ontvoeren van de hondjes.

Schuld
McBride spant nu dus een rechtszaak aan tegen Gaga. In haar aanklacht staat dat ze $500.000 wil en 'verdient' aan schadevergoeding wegens geleden schade, waarbij ze beweert dat ze fysieke en emotionele pijn heeft geleden, mentaal gekweld is en niet meer van het leven kan genieten.

NieuwsFilm

meest populair