Roep om een M.O.D.O.K.-prequelfilm na 'Ant-Man 3'

Roep om een M.O.D.O.K.-prequelfilm na 'Ant-Man 3'

Corey Stoll wil meer M.O.D.O.K.

Na het debuut van zijn dodelijke personage M.O.D.O.K. in Ant-Man & The Wasp: Quantumania wil acteur Corey Stoll nu ook een duistere prequelfilm over het personage.

Let op: dit rest van dit artikel bevat spoilers voor Ant-Man & The Wasp: Quantumania.

Alleen M.O.D.O.K.
Stoll keerde in Quantumania na acht jaar weer terug in een Marvel-film. De acteur was in de eerste Ant-Man te zien als de vijand Darren Cross/Yellowjacket. In Quantumania werd er onthuld wat er na de gebeurtenissen van de eerste Ant-Man met het personage is gebeurd.

Cross werd naar de Quantum Realm gestuurd, maar dankzij schade aan zijn Yellowjacket-pak arriveerde hij daar compleet misvormd. Kang redde Cross en gaf hem een pantser waarin hij zichzelf kon voortbewegen. Na deze transformatie werd Cross definitief M.O.D.O.K.

Meer?
In een nieuw interview met Comicbook onthulde Stoll dat hij het personage dolgraag nog een keer wil spelen in een eventuele prequel:

"Ik denk omdat ik hier zo komisch mee ben geworden, het leuk zou zijn om misschien terug te gaan naar de gebeurtenissen voor deze film en hem te zien als dit echt enge, gemechaniseerde organisme dat alleen is ontworpen om te doden."

"Maar ik weet niet of het publiek hem serieus zou kunnen nemen na de gebeurtenissen van deze film. Dus het zou leuk kunnen zijn om te zien hoe hij daadwerkelijk probeert een Avenger te zijn."

Toekomst
Deze versie van M.O.D.O.K. lijkt niet echt een toekomst te hebben binnen het MCU. Hij sterft namelijk in het gevecht tegen Kang the Conquerer aan het einde van Quantumania. Het MCU zit nu echter in een multiverse-saga waar alles mogelijk is, waaronder de introductie van andere M.O.D.O.K.-varianten.



NieuwsFilm

meest populair