A True Gentleman
Romantiek en depressie wisselen elkaar in Telenovela-tempo af in Turks drama.
play
  • Drama
  • Turkije
Turkije

Voor deze film is nog geen synopsis beschikbaar.

Alt titel
Tam Bir Centilmen
Regie
Onur Bilgetay
Cast
Çagatay Ulusoy, Ebru Sahin, Senay Gürler, Nazli Bulum, Lale Basar, Haki Biçici, Dilek Tora, Didem Sökmen.

Filmtotaal Recensie

Regie: Onur Bilgetay| Scenario: Deniz Madanoglu| Cast: Çagatay Ulusoy (Saygin), Ebru Sahin (Nehir), ?enay Gürler (Serap), Dilek Tora (Gönül), Didem Sökmen (Leyla), Ahmet Kan Ünlüer (Kado), e.a. | Speelduur: 110 minuten | Jaar: 2024

Veel conflict in films wordt veroorzaakt door liegen en bedriegen. In het geval van A True Gentleman komt studente Nehir er pas in de derde akte achter dat haar nieuwe vlam Saygin een gigolo is. In andere films wordt op deze premisse een toren van extravagante leugens en halve waarheden gebouwd. Maar hier heeft Saygin het makkelijk; Nehir vraagt nooit wat Saygin in het dagelijks leven doet, of hoe hij iemand die nooit zijn school heeft afgemaakt aan die fonkelende BMW is gekomen.

Wat dat betreft is A True Gentleman, een Turks drama van Onur Bilgetay, net zo ouderwets als de titel suggereert. De vrouwen zijn naïef, praatgraag, emotioneel of ietwat vals, de mannen stoer, getroebleerd en emotioneel gesloten. Nu wordt er gaandeweg wel iets van een ontwikkeling doorgemaakt, soms geloofwaardiger dan andere keren, maar de rolverdeling is traditioneel. Ook de seksscènes zijn behoorlijk ingetogen voor een drama over een mannelijke sekswerker. Meestal wordt snel weer weggeknipt.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

A True Gentleman Nieuwsberichten