Sector 36

Sector 36 (2024)

Demonen regeren in het rijk der goden in deze thriller.
play

6,3 details

  • 123 Min
  • Thriller
  • India
123 Min India

Een fictief verhaal geïnspireerd door waargebeurde gebeurtenissen: meerdere kinderen verdwijnen uit een basti (sloppenwijk) in Sector 36. Een vastberaden politieagent moet het nu opnemen tegen een sluwe seriemoordenaar terwijl een huiveringwekkend onderzoek en duistere geheimen zich ontvouwen.

Regie
Aditya Nimbalkar
Cast
Deepak Dobriyal, Darshan Jariwala, Ajeet Singh, Vikrant Massey, Mahadev Singh Lakhawat, Baharul Islam, Ipshita Chakraborty Singh, Deepak Rai.
Release
13.09.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: Aditya Nimbalkar | Scenario: Bodhayan Roychaudhury | Cast: Vikrant Massey (Prem Singh), Deepak Dobriyal (Ram Charan Pandey), Akash Khurana (Balbir Singh Bassi), Darshan Jariwala (Jawahar Rastogi), Baharul Islam (Bhupen Saikia), e.a. | Speelduur: 123 minuten | Jaar: 2024

Een kandidaat bij Who Wants to be a Millionaire gaat voor antwoord twee, maar Prem, die lui voor de televisie in de villa van zijn baas ligt, weet dat het antwoord vier moet zijn. Hij maakt minachtend een wegwerpgebaar: "Het lot geeft geld aan kerels zoals jij, maar wij moeten de vloer vegen." Prem belt nog even naar het dorp waar zijn vrouw en jonge kinderen wonen. Hij probeert ze zo goed mogelijk te onderhouden, zoals een liefhebbend familieman betaamt. Daarnaast is Prem trouwens een serieverkrachter en seriemoordenaar.

Het is voor de kijker dan ook geen verrassing dat er in de aangrenzende achterstandswijk, Sector 36, aan de lopende band kinderen verdwijnen. Wat wel choqueert is dat Prem slechts een van de roofdieren is die in het gebied actief zijn. Ontvoering en geweld zijn schering en inslag; de vermist-posters worden half over elkaar aan de muur van het politiebureau geplakt. Het is een trieste collage. De corrupte en lakse agenten doen weinig om het tij te keren: het gaat hier immers slechts om het leed van arme sloebers.

videotrailers & clips