Technoboys

Technoboys (2024)

Mexicaanse komedie probeert op het nippertje te verkopen wat er voorheen is afgedaan als onzin.
play
  • 109 Min
  • Komedie
  • Muziek
  • Mexico
109 Min Mexico

Twintig jaar nadat ze de hitlijsten aanvoerden, komen de Technoboys weer bij elkaar. Bij hun poging de popwereld te veroveren moet deze boyband van weleer het opnemen tegen nieuwere groepen in een veranderde muziekindustrie. De leadzanger heeft zijn eigen redenen voor een comeback.

Regie
Gerardo Gatica González
Luis Gerardo Méndez
Cast
Luis Gerardo Méndez, Paola Fernandez, Karla Souza, Daniela Vega, Bernardo De Paula, Gabriel Nuncio, Ari Brickman, Mónica Del Carmen, Fernanda Castillo, Joaquín Ferreira, Fernando Bonilla, Germán Bracco, Vin Ramos, Luis Rodríguez Guana, Christian Telesmar, Demetrio Bonilla, Sergio Recio Montes, Carmen Vera.
Release
05.09.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: Gerardo Gatica González, Luis Gerardo Méndez | Scenario: Alexandro Aldrete | Cast: Luis Gerardo Méndez (Alan), Karla Souza (Melena), Gabriel Nuncio (George), Daniela Vega (Charlis), Joaquin Ferreira (Leo), e.a. | Speelduur: 110 minuten | Jaar: 2024

Sommigen zijn van mening dat het beter is als iets visueel verteld kan worden, zonder een woord dialoog, maar er bestaan prachtige manieren om in film iets verbaal over te brengen zonder dat het er dik bovenop ligt. Iets rechttoe rechtaan uitleggen is wel zwak. Technoboys trekt zich daar niets van aan en doet letterlijk dat. Het hele verleden van de Mexicaanse Technoboys wordt uitgelegd via een fictief nieuwsprogramma. Maar dat is niet het grootste minpunt.

Alan is het enige lid van de 90s-band Technoboys dat nog de kost verdient met optredens, alhoewel tegenwoordig voor grotendeels lege stoelen in winkelcentra. Zijn manager komt met een verrassing: het recht op de bandnaam was verlopen en is door hem opgekocht. Daarmee kan Alan dus de band weer vormen. Alleen doet hij dit stiekem puur om het hart van zijn grote liefde te veroveren, de zangeres Melena die is getrouwd met Technoboys' voormalige manager.

videotrailers & clips