The Fabulous Four
Van het kaliber: "Ik weet zeker dat die ober die ik net heb ontmoet een gigantisch lijmpistool heeft."
play

4,5 details

  • 98 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
98 Min Verenigde Staten

Marilyn, die jong probeert te blijven, besluit twee maanden na de dood van haar man opnieuw te trouwen. Ze nodigt haar studievriendinnen Kitty, Alice en Lou uit om bruidsmeisjes te zijn. De drie dames, die allemaal vastzitten op een moeilijk punt in hun leven, gaan anders om met ouder worden. Ze besluiten nochtans naar de verrassingsbruiloft in Florida te reizen. Tijdens de reis wordt hun zusterschap opnieuw aangewakkerd, duikt het verleden weer op en krijgen ze te maken met romantiek die hun leven op onverwachte manieren verandert.

Regie
Jocelyn Moorhouse
Cast
Susan Sarandon, Bruce Greenwood, Megan Mullally, Sheryl Lee Ralph, Bette Midler, Timothy V. Murphy, Brandee Evans, Sophie von Haselberg, John Crosby, Deja Dee, Art Newkirk, Shanita Wilburn, Nicholas Velez, Abigail Dolan, Renika Williams, Ally Shawver, Ashley Turner, Molly Hargrave, Michael Bolton, Kaden Taylor, Avangeline Friedlander, David Goren, Kadan Well Bennett.
Release
26.07.2024
Release NL
05.09.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: Jocelyn Moorhouse | Scenario: Ann Marie Allison, Jenna Milly | Cast: Susan Sarandon (Lou), Bette Midler (Marilyn), Megan Mullally (Alice), Sheryl Lee Ralph (Kitty), Bruce Greenwood (Ted), Michael Bolton (zichzelf), e.a. | Speelduur: 98 minuten | Jaar: 2024

Wist je dat Hemmingway een kat met zes tenen had? In het Hemmingway-Huis in Key West, Florida is zelfs een hele kolonie van dergelijke gemuteerde dieren gehuisvest. Ook lopen er overal kippen op straat. Deze triviale feitjes zijn waarschijnlijk het enige wat je je herinnert na het zien van The Fabulous Four. Tenminste, als je geluk hebt.

Want je wilt absoluut geen geheugencapaciteit kwijt zijn aan het barslechte script, de matige acteerprestaties en het vrijwel complete gebrek aan komische momenten in deze wanvertoning. Voor de meeste films is wel een nichepubliek, maar hier betreft het dan waarschijnlijk de mensen die pertinent tegen lachen in de bioscoop zijn. The Fabulous Four mikt met zijn bejaarde cast en bespiegelingen over ouderdom natuurlijk op een publiek op leeftijd, maar dit mag je die arme drommels toch echt niet aan doen. Deze doelgroep heeft het al lastig, want zoals een van de personages zegt: "Tijd is een dief." Nou, deze film steelt achtennegentig kostbare minuten.

videotrailers & clips