Marvel-actrice Evangeline Lilly noemt Michael Douglas een GILF: "Ik wil hem wel doen"

Marvel-actrice Evangeline Lilly noemt Michael Douglas een GILF: "Ik wil hem wel doen"

Dus dit is wat GILF betekent...

Evangeline Lilly en Michael Douglas spelen allebei belangrijke rollen in de Ant-Man-films van Marvel. Ondanks het feit dat ze het heel goed met elkaar kunnen vinden, maakte Lilly een wel wat bizar grapje, waar ze zich nu over uitlaat.

Lilly was recentelijk te gast bij de The Jonathan Ross Show, waar ze een apart verhaal deelt. Zo noemde ze Douglas een GILF, iets dat is afgekeken van MILF (in het Engels: 'Mother I'd Like to F*ck'). Douglas begreep echter niet wat Lilly bedoelde, dus dat legde ze hem even haarfijn uit.

Reactie
Zo zegt Lilly: "Hij begreep totaal niet wat ik bedoelde. In plaats van dat ik het weglachte, begon ik hem uit te leggen dat GILF staat voor 'Grandpa I'd Like to F*ck'. Ik koos echter niet het allerbeste moment uit om dat te zeggen."

Ze waren namelijk een scène aan het opnemen, waar ook kinderen bij aanwezig waren. Zo vervolgt Lilly: "Toen dacht ik echt: 'Zeg ik nu serieus tegen Michael Douglas dat ik hem zou willen 'doen' voor een groep kinderen?' Dat had ik beter anders kunnen timen..."

Nieuw avontuur
De twee acteurs zijn op dit moment te zien in de nieuwe MCU-blockbuster Ant-Man and the Wasp: Quantamania. Bekijk de laatste trailer nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair