Lugubere vondst in eerste beelden uit WOI-film 'Bunker'

Lugubere vondst in eerste beelden uit WOI-film 'Bunker'

Een shock in een Duitse bunker.

Bunker is een nieuwe WOI-thriller waarin een groep soldaten het op moeten nemen tegen een mysterieuze aanwezigheid in een Duitse bunker die ze tegen elkaar opzet. Comingsoon heeft nu de eerste beelden van de film gedeeld.

Synposis
De synopsis van de mysterieuze film luidt als volgt:

"Bunker speelt zich af in de tanende dagen van de Eerste Wereldoorlog en vertelt over een omstreden groep Amerikaanse en Britse soldaten die door de oppositie in een hinderlaag worden gelokt en naar een bunker moeten vluchten met een Duitse krijgsgevangene op sleeptouw."

"Het is naarmate ze dieper de aarde in reizen dat ze zich realiseren dat een grotere bedreiging zich bij hen heeft gevoegd... een goddeloze aanwezigheid die hun geest verdraait en de realiteit vervormt, de ware hel van de oorlog ervaart."

Release en cast
In de film zijn onder andere Julian Felder (Shadowhunters), Roger Clark (Red Dead Redemption 2) en Sean Cullen (She Said) te zien.

De film is vanaf vandaag te zien in de Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse releasedatum laat nog op zich wachten. De desbetreffende clip kun je hieronder bekijken.



NieuwsFilm

meest populair