Emma Thompson wordt spuugziek van de Oscar-awards

Emma Thompson wordt spuugziek van de Oscar-awards

Zij vermoedt zelfs dat zij zwaar allergisch is voor de uitreiking

Emma Thompson wordt spuugziek van de Oscar-awards. De ster uit Good Luck to You, Leo Grande vermoedt zelfs dat zij zwaar allergisch voor die hele uitreiking is geworden.

Van de week vertelde zij in een interview met Radio Times hoe erg die shows voor haar zijn. Ze zei: "Beide keren dat ik de Oscars moest ophalen, werd ik ernstig ziek. Ik vind die druk te hoog."

Het is overweldigend
De actrice moest zelf twee Academy Awards ophalen voor het oog van de wereld. In 1992 kreeg zij eentje uitgereikt voor beste acteerprestaties in Howards End. In 1995 volgde de tweede prijs voor het beste script voor Sense and Sensibility.

De charismatische 63-jarige actrice vindt alle aandacht te heftig. Ze zei: "Het is overweldigend. Na afloop wil je alleen nog in een donkere kamer liggen. En je wilt niet meer over jezelf praten. Je wilt geen enkele vraag meer horen."

Zware allergie
Droog concludeerde zij: "Ik heb heel snel een zware allergie ontwikkeld voor dat deel van mijn werk."

Meer staat in het artikel bij Metro hier. Een recent interview van HeyUGuys, naar aanleiding van de BAFTA-awards, staat hieronder en op YouTube. En inderdaad ... de ster staat er ongemakkelijk bij - te veel prikkels.



NieuwsFilm

meest populair