Remake van griezelige spinnenfilm 'Arachnophobia' bijna van start

Remake van griezelige spinnenfilm 'Arachnophobia' bijna van start

Regisseur Christopher Landon staat te springen om de remake te maken

Met de tientallen horrorfilmremakes die we de afgelopen jaren hebben gezien, kan de griezelige Arachnophobia niet achterblijven. Regisseur Christopher Landon kan dan ook niet wachten om zijn tanden in deze remake te zetten.

In een interview vertelt Landon dat de nieuwe Arachnophobia hopelijk binnenkort het levenslicht zal zien. Landon, wiens nieuwste film We Have a Ghost nu te zien is op Netflix, laat weten enthousiast te zijn over het project.

''Ik hoop dat het mijn volgende film wordt. We komen super dichtbij. Het script is klaar. Ik ben er nu al een tijdje mee bezig. Dus nu is het een kwestie van alles bij elkaar krijgen. Ik heb laatst een spinnenverzorger ontmoet, dus dat is een goed teken,'' aldus Landon.

Arachnophobia
De originele Arachnophobia is een film van regisseur Frank Marshall uit 1990. De film met onder andere Jeff Daniels en John Goodman gaat over een dokter wiens patiënten het slachtoffer worden van een giftige spinnensoort die zich verspreidt door San Francisco.

Hoewel Landon ernaar uitkijkt om de remake te maken, geeft hij toe zelf te lijden aan Arachnofobie. Op de vraag of hij bang is voor spinnen, antwoordt hij: ''Doodsbang. Zoals ik al zei, ik ben of de meest gekwalificeerde óf de minst gekwalificeerde persoon om deze film te maken.''



NieuwsFilm

meest populair