Anna Faris naast Dave Bautista in vervolg op streaminghit 'My Spy'

Anna Faris naast Dave Bautista in vervolg op streaminghit 'My Spy'

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft een aantal nieuwe namen aangekondigd voor de sequel.

Amazon heeft een aantal nieuwe namen bekendgemaakt die naast Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) te zien zullen zijn in het vervolg op zijn actiekomedie My Spy uit 2020. Onder meer Anna Faris (Scary Movie) zal van de partij zijn.

In My Spy speelde Bautista een uit de gratie geraakte spion die één laatste kans krijgt om zijn reputatie te herstellen. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet en moet een familie in de gaten houden die handelt in wapens.

Al snel heeft de dochter des huizes - Sophie, gespeeld door Chloe Coleman - hem echter door. Zij belooft haar mond te houden, maar dan wil ze wel zijn spionnenpartner worden.

Goed ontvangen
My Spy werd vanwege de pandemie rechtstreeks op Prime Video uitgebracht. Daarop was hij een groot succes. De titel werd een van de best bekeken streamingfilms van het jaar.



Vervolg
Reden genoeg voor Amazon om groen licht te geven aan een vervolgdeel. Deze heeft de titel My Spy: The Eternal City gekregen.

De opnames moeten komende week beginnen en vinden plaats in Zuid-Afrika. Peter Segal kruipt opnieuw in de regiestoel.

Nieuwe cast
Inmiddels zijn er ook wat nieuwe castleden bekend. De belangrijkste toevoegingen naast Faris zijn Craig Robinson (The Office) en Flula Borg (The Suicide Squad).

NieuwsFilm

meest populair