Lily-Rose Depp heeft nieuwe tactiek om met 'nepotisme' om te gaan

Lily-Rose Depp heeft nieuwe tactiek om met 'nepotisme' om te gaan

De actrice weet hoe ze ermee moet leven.

Het was bijna wel te verwachten dat Lily-Rose Depp een beroemdheid zou worden. Haar ouders zijn namelijk niemand minder dan Johnny Depp en Vanessa Paradis. Sommige mensen zeggen dat dit de voornaamste reden is waarom ze nu zo bekend is. Hier reageert Lily-Rose nu zelf op.

Net zoals de nodige andere grote sterren met beroemde ouders wordt Lily-Rose wel vaker een nepobaby genoemd. Dit is een pejoratieve benaming die wordt gebruikt om personen aan te duiden die voordeel hebben in de amusementswereld of creatieve industrie als gevolg van familiebanden.

Reactie
Tijdens een recent interview laat Lily-Rose, o.a. bekend van The King, zich erover uit: "Ik vind het heel lastig om me hierover uit te laten. Ik bedoel, mijn ouders hebben me zo goed mogelijk opgevoed en hebben altijd geprobeerd me een 'normale jeugd' te geven".

"Natuurlijk besef ik wel dat mijn jeugd anders is dan dat van menig ander kind, maar ik weet en ken niet beter. Ik prijs mezelf gelukkig met mijn familie. Zij hebben me geleerd hoe ik met deze situatie moet omgaan"

Nepobaby
Lily-Rose vindt het niet zo heel erg dat ze een nepobaby genoemd wordt. Zij wil gewoon haar eigen ding doen en vanaf jongs af aan wist ze het al: "Ja, mijn ouders zijn artiesten, dus zij hebben mij zeker wel geïnspireerd".

"Ze hebben me wel altijd gezegd dat ik moest doen waar ik zin in had, maar zolang ik het me kan herinneren vond ik het al geweldig om te acteren. Ik deed mooie kleding aan en ging dansen. Dat doe ik, min of meer, nog steeds. Ik geniet ervan".

Zie hieronder een kiekje van de actrice/model.



NieuwsFilm

meest populair