3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Gone Girl (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, e.a. | Kijk direct
Nick Dunne wil een punt achter zijn huwelijk met Amy zetten, maar op de dag dat hij haar dit wil vertellen, blijkt ze ineens spoorloos verdwenen. Al snel wordt hij door de politie en media aangemerkt als mogelijke dader. Daardoor beginnen er steeds meer scheurtjes te ontstaan in het door hem geschetste beeld van het perfecte huwelijk.



Land (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robin Wright | Cast: Robin Wright, Demián Bichir, Kim Dickens, e.a. | Kijk direct
Na de dood van haar geliefde, trekt Edee zich terug in een hutje in de bergen om haar verdriet te kunnen verwerken. In de wilde natuur probeert ze de zin van het leven terug te vinden. Nadat ze door de jager Miguel, die een vergelijkbaar verhaal heeft, wordt gered van de dood, krijgt ze een bijzondere band met hem.



Druk (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Thomas Vinterberg | Cast: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe, e.a. | Kijk direct
Martin, een vermoeide geschiedenisleraar, begint samen met drie bevriende collega's aan een gewaagd experiment. Volgens een populaire theorie zou de mens veel gelukkiger en creatiever zijn met meer alcohol in het bloed. De mannen besluiten dat zelf uit te proberen door elke dag voor de les een slokje te nemen. Al snel loopt de boel echter uit de hand.



NieuwsFilm

meest populair