Iedere keer dat een superheld in de Marvel-films werd hercast

Iedere keer dat een superheld in de Marvel-films werd hercast

Deze drie superheldenrollen werd door meerdere acteurs gespeeld.

In het Marvel Cinematic Universe zijn heel wat superhelden te zien. Maar wist je dat sommige rollen door meerdere acteurs zijn vertolkt? FilmTotaal heeft vandaag drie Marvel-personages op een rijtje gezet die zijn hercast.


Bekijk de afbeelding
Cassie Lang
De dochter van Ant-Man werd oorspronkelijk gespeeld door kindster Abby Ryder Fortson. Avengers: Endgame nam echter een sprong van vijf jaar in de tijd, waardoor er een oudere actrice gezocht moest worden.

Deze werd gevonden in Emma Fuhrmann. Hoewel zij maar in één korte scène te zien was, maakte zij veel indruk op het publiek.

Voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania werd zij om onbekende redenen vervangen door Kathryn Newton. In die film treedt Cassie in de voetsporen van haar vader.


Bekijk de afbeelding
Bruce Banner
Edward Norton vertolkte het groene monster in The Incredible Hulk. Vrij snel daarna braken Marvel en de acteur met elkaar vanwege hommels achter de schermen.

De studio bracht destijds een vrij hard statement uit om dat nieuws aan te kondigen: "Deze beslissing is niet gebaseerd op geld, maar op onze wens een acteur te vinden die wel bereid is om op een fatsoenlijke manier met anderen samen te werken". Oef.

In The Avengers nam Mark Ruffalo het stokje over. Hij is nog altijd in het Marvel-universum te zien.


Bekijk de afbeelding
James Rhodes
Terrence Howard speelde de rol van Tony Starks beste vriend James Rhodes alias War Machine in de eerste Iron Man. Na die film werd hij vervangen door Don Cheadle.

Van zijn reden voor vertrek heeft Howard nooit een geheim gemaakt: hij was niet blij met het salarisaanbod dat Marvel hem destijds deed voor de vervolgfilms.

"Ik heb Robert [Downey Jr.] destijds aan deze klus geholpen. Voor de tweede film wilde Marvel mij fors minder betalen dan afgesproken. Toen ik hem opbelde en vroeg om hulp, negeerde hij me drie maanden lang".

NieuwsFilm

meest populair